top of page

Doula Trajecten

Voorafgaand aan een doula traject hebben we eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als ik van toegevoegde waarde wil kunnen zijn voor jouw zwangerschap en bevalling, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat er een klik is tussen ons. Je moet het gevoel hebben dat ik bij jou en jullie pas. Een doula traject samen doorlopen is namelijk meer dan alleen informatie met je delen en handvatten aanreiken. Juist door ook een klik te hebben, kan ik écht iets voor je betekenen en er voor je zijn op een manier die jou geeft wat je nodig hebt,  in de aanloop naar- en tijdens je bevalling.

Image by Jiyeon K
Extra RIPPLE

𖥸 alles uit The Ripple BASIS + nóg meer ontspanning.

 

 

Dit pakket is perfect als je op zoek bent naar een doula traject waarin je bovenop de gesprekken, hands-on tools, en ondersteuning tijdens je zwangerschap en de geboorte van je kindje, graag nog meer ontspanning wilt. 

€1375,-
Image by Biel Morro
Basis RIPPLE

𖥸 alle ondersteuning en handvatten voor een bevalling vol vertrouwen.

Als jouw doula begeleid en ondersteun ik je zowel tijdens je zwangerschap als tijdens de geboorte van je kindje. 

€1225,-
Shortcut RIPPLE
Image by Jason Leung
€1050,-

𖥸 Wanneer je start vanaf week 37.

Als je om wat voor reden dan ook pas op een later moment een doula inschakelt, dan kun je kiezen voor dit pakket. Ik sta voor je klaar gedurende het resterende deel van je zwangerschap en ondersteun je tijdens de geboorte van je kindje. 

Last minute RIPPLE
Image by Jason Mitrione
€1050,-

𖥸 Wanneer je start vanaf week 39.

Als je om wat voor reden dan ook pas op het allerlaatste moment een doula inschakelt, dan kun je kiezen voor dit pakket. Ik sta direct 24/7 op stand-by en ondersteun je tijdens de geboorte van je kindje. 

bottom of page