top of page

The Ripple EXTRA

Tijdens dit traject kun je onderstaande verwachten. Als extra's bovenop The Ripple BASIS krijg je in dit pakket ook een ontspanningsmassage van 1,5 uur en indien je over de 40 weken heen gaat, plannen we een extra afspraak in. 

Drie afspraken

We hebben drie afspraken van ongeveer 2 tot 2,5 uur waarbij ik naar jou toe kom. Tijdens deze afspraken kijken we wat jij nodig hebt om met voldoende vertrouwen de bevalling in te gaan. Ik zal je hands-on tools geven om tijdens de bevalling zelf te kunnen zorgen dat je ontspannen blijft. Daarnaast help ik je met het maken van jouw bevallingsplan.

Ik sta voor je klaar, voorafgaand aan en tijdens de bevalling

Tijdens een van de afspraken met de verloskundige of gynaecoloog ga ik met je mee. Het hebben van een geboorteteam waarbij jij je thuis en op je gemak voelt is van cruciaal belang voor een ontspannen bevalling. Vanaf week 37 sta ik op stand-by; je kunt me 24/7 bellen wanneer je mijn ondersteuning nodig hebt en wanneer de bevalling begint. Gedurende de hele bevalling blijf ik bij je en ondersteun ik je op de manier die we samen hebben besproken en die voor jou en jullie goed voelt.

After care

Een paar dagen na de bevalling kom ik (natuurlijk, wanneer gewenst) op kraamvisite om te kijken hoe het met jou en je kindje gaat. Een paar weken na de bevalling zien we elkaar nog een keer om samen na te praten over de bevalling. Dit kan je helpen om de bevalling 'te verwerken'; het delen van jouw unieke ervaring en  hoe je je tijdens de bevalling gevoeld hebt, is zo bepalend voor de tijd erna. 

Ontspanningsmassage

Om er voor te zorgen dat je zo ontspannen mogelijk de bevalling ingaat krijg je in dit traject ook een ontspanningsmassage van 1,5 uur. Jij bepaalt op welk moment in je zwangerschap je hier gebruik van wenst te maken. 

Extra afspraak na 40+ weken

Als je over de 40 weken heen gaat, dan plannen we een extra afspraak in. Samen kijken we dan hoe we deze zodanig kunnen invullen dat het voor jou nog meer ontspanning en vertrouwen geeft in aanloop naar de bevalling.

Overzicht

𖥸 Vrijblijvende en gratis kennismaking
𖥸 3 afspraken van ongeveer 2 uur 

𖥸 Tijdens een van je afspraken met de verloskundige of gynaecoloog ga ik met je mee

𖥸 Vanaf week 37 sta ik op stand-by en kun je me bellen zodra de bevalling begonnen is

𖥸 Ik blijf bij je gedurende de hele bevalling en tot de rust is wedergekeerd

𖥸 Na een paar dagen kom ik op kraamvisite om te kijken hoe het met jou en je kindje gaat

𖥸 Een paar weken na de bevalling kom ik langs om samen na te praten over de bevalling

𖥸 Tijdens het hele traject kun je me altijd via mail en WhatsApp bereiken, en natuurlijk kunnen we bellen als daar behoefte aan is

 

༄ een ontspanningssmassage van 1,5 uur

༄ een extra afspraak als je over de 40 weken gaat

bottom of page